Angrerett og retur

Du har alltid 60 dagers angrerett når du handler hos iRobot, og angrefristen løper fra den dagen du mottar varen.

Ved bruk av angreretten ber vi deg om å fylle ut vårt elektroniske returskjema som du finner her: https://www.irobot.no/pages/returformular.

Vi gjør oppmerksom på at du selv betaler frakten for retur av varen. Når du har fylt ut returskjemaet, sender vi det en PDF med returadresse samt veiledning til hvordan du returnerer varen til oss.

Ordren må sendes til oss uten unødig forsinkelse og senest 14 dager etter at du meddelte oss at du ønsker å angre kjøpet ditt.

Refusjon av fullt beløp skjer kun hvis:

  • varen leveres tilbake i original stand og uten å være verdiforringet*
  • varen returneres i originalemballasje

*Hvis varen har mistet verdi, fordi du har brukt den på en annen måte enn hva som var nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper eller funksjon. 

Hvis varen skulle vurderes til å være verdiforringet, får du kun en del av kjøpssummen refundert. Beløpet du får tilbakebetalt avhenger av varens handelsmessige verdi. Ved retur av brukte varer forbeholder Witt Norge NUF seg retten til å kreve godtgjørelse for verdiforringelse som fastsettes av Witt Norge NUF ut fra gjensalgsverdien. Et bruktgebyr kan utgjøre 0-99 % av varens opprinnelige salgspris.

Du kan ikke angre ved å nekte å motta pakken eller ikke hente varen uten å gi oss tydelig beskjed om dette. Dette medfører at ekspedisjonsgebyret tilsvarende de reelle omkostningene i forbindelse med leveringen.

Hvis du velger å utnytte angreretten, plasserer du returetiketten, som du mottar på epost, på den originale emballasjen og sender varen i retur.

Vi anbefaler at du tar vare på den originale emballasjen inntil du har bestemt deg for om du vil beholde kjøpet eller ikke. Manglende emballasje vil bety at varens salgsverdi forringes. Hvis en vare mottas i retur og er skadet pga. dårlig emballering, fratas Witt Norge NUF ethvert ansvar for å refundere varens verdi. Kontroller at emballasjen er tett lukket og beskyttet under transporten, for å unngå tap og skader.

Det er ikke et krav, men det fremmer ekspedisjonen hvis tilstrekkelig informasjon følger med pakken – gjerne ditt returnummer (fra returskjemaet).

Vi refunderer alle betalinger mottatt fra deg, herunder leveringskostnader (det gjelder imidlertid ikke ekstra leveringskostnader i tilfelle der du har valgt en annen leveringsform enn den rimeligste formen for standardlevering som vi tilbyr), senest 10 virkedager fra den dagen vi mottok meldingen om at du vil angre på avtalen.

Vi tilbakefører pengene med det samme betalingsmiddelet du benyttet ved kjøpet.

Hvis du har ytterligere spørsmål vedrørende retur, kan du kontakte oss på: +45 88 44 45 11

*OBS: Vi mottar ikke pakker sendt pr. postoppkrav eller uten omdeling.

Returadresse:

Witt Norge NUF
C/O Witt Hvidevarer A/S
Goedstrupvej 50, port 6
DK-7400 Herning
Danmark

Org nr.: NO992287888