Din hjelpende hånd

iRobot er ledende global produsent av roboter til forbrukere. Vi designer og utvikler roboter som gir forbrukere mer tid og overskudd både i og utenfor hjemmet.

iRobots produkter, bl.a. den prisvinnende Roomba®-robotstøvsugeren og robotgulvmoppene i Braava®-familien, har funnet veien til millioner av hjem verden over. De utfører hver dag enn stor jobb, som gir forbrukeren tid til å gjøre andre ting.

Teknologisk ekspertise

Vi er svært opptatt av å ta i bruk nye oppfinnelser, oppdagelser og teknologisk forskning i vårt arbeid med å utvikle praktiske og verdifulle rengjøringsroboter.

iRobot går foran i utviklingen av teknologier på områder som kartlegging og navigasjon, interaksjon mellom menneske og robot og fysiske løsninger. Målet vårt er å skape et økosystem av roboter og teknologier til bruk i smartstyrte hjem, både gjennom egne interne prosjekter og gjennom strategisk samarbeid med eksterne partnere.

Sammen er vi iRobot

iRobot er et selskap fullt av kreative og målrettede individer som jobber sammen om å gjøre det umulige mulig.

Hovedkontoret ligger i Bedford, MA, og de har i tillegg kontorer i Pasadena, CA, London, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong og Tokyo.