iRobot OS
Vår eksklusive plattform som ettertenksomt driver våre roboter.
Gjennomtenkt rengjøring, tilpasset ditt behov.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS er ikke bare rengjøring – systemet samarbeider med deg og hjemmet ditt på intelligent vis. Ved å lære, respektere og tilpasse seg hjemmet ditt, vanene og behovet kan iRobot skreddersy en rengjøringsplan som passer perfekt for deg.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS er ikke kun rengøring – det samarbejder på intelligent vis med dig og dit hjem. Ved at lære, respektere og tilpasse sig hjemmet, dine vaner og behov kan iRobot OS skræddersy en rengøringsplan, der passer perfekt til dig.
Hva kan iRobot OS gjøre for deg?

Bygget på en "one-of-a-kind"-teknologi

iRobot OS er opplært i proprietær teknologi, som gjør det mulig for produktene våre å forstå hver eneste detalj i hjemmet ditt. Det sikrer en gjennomtenkt rengjøring med kontinuerlig opplæring for å bli smartere over tid.

iRobot OS er mer enn bare velinformert – det lærer hele tiden for å gi deg en skreddersydd rengjøringsopplevelse.

iRobot OS utgjør kun en liten del av kaken. Forbundet med iRobot-produkter og iRobot Home-appen, fungerer det på intelligent måte for å sikre deg en tilpasset, gjennomtenkt rengjøringsopplevelse som gir ro i sjelen.

Perfekt mot dyrehår

Utstyrt med flere kjæledyrfunksjoner enn noen annen robotstøvsuger.

Roomba® j7+ elsker å rengjøre etter kjæledyrene dine.

Roomba Combo™ j7+, powered by iRobot OS, kan nå se og unngå kjæledyrenes leker, mat- og vannskåler samt kattekasser.

Roomba® j7+ og Roomba Combo™ j7+ er de eneste robotene som garanterer at de ser og unngår avføring fra kjæledyr. Det er vårt løfte til kjæledyreiere¹.

iRobot OS sender gjennomtenkte og intelligente rengjøringsforlsag direkte til telefonen din, f.eks. når kjæledyret røyter ekstra mye.

Intuitiv smart home-integrering

Rengjøring med stemmestyring

Roboter, powered by iRobot OS, kan enkelt og praktisk stemmestyres med Google, Siri og Alexa-kompatible enheter².

Med Imprint® Link- teknologien kan utvalgte Roomba® robotstøvsugere samarbeide med Braava jet® m6 robotgulvmoppen om automatisk støvsuging og gulvmopping i perfekt harmoni.

Roboter med Imprint® Smarte kart kjenner hjemmet ditt slik at du kan rengjøre akkurat de rommene du ønsker, når du ønsker det.

Robotene våre forsår flere stemmekommandoer enn noen annen robot³. Buk din foretrukne stemmeassistent² til å få roboten til å rengjøre foran oppvaskmaskinen, bak sofaen eller foran ovnen.

Spekket med funksjoner som gjør rengjøringen lettere

Passer perfekt inn i livet ditt

På grunn av iRobot OS kan roboten din tilpasses perfekt til ditt behov, som f.eks. å gjøre rent når du er borte, slik at du kan nyte et renere hjem helt uten å løfte en finger.

Intelligente funksjoner. Intelligent personvern. iRobot bruker de høyeste standarder for datakryptering støttet av vårt løfte om å holde dine personopplysninger sikre. Vi bruker opplysningene til å gi en bedre opplevelse og hjelpe roboten din til å yte optimalt.

Roomba Combo™, powered by iRobot OS, gjenkjenner mer enn 80 vanlige gjenstander⁴. Når den oppdager gjenstander som klær, sko, ledninger, ryggsekker og kjæledyrets leker, styrer den automatisk utenom.

Barne- og kjæledyrsikringen aktiveres i iRobot Home-appen for å hindre at barn og kjæledyr starter roboten utilsiktet.

Kjøp iRobot OS-roboter

Last ned iRobot Home-appen for ultimat kontroll over rengøringen

Kontroller alt med iRobot Home-appen. Forbedrede kart, mulighet for å rengjøre etter objekt, brukerdefinerte rutiner, sesongbestemte forslag og intuitiv integrasjon til ditt smart home. iRobot Home-appen gir deg ultimat kontroll over rengøringen.

Med alle kjøp på iRobot.no

Gratis frakt over 700,-
60 dagers full returrett
2 års begrenset garanti
Kundeservice
*Funksjon ikke tilgjengelig på alle roboter
¹Tilbudet er gyldig i ett år fra kjøpsdato og dekker kun erstatningsprodukt. Gjelder bare for katte- eller hundeavfall med fast konsistens. Ytterligere vilkår gjelder – se www.irobot.no/om/juridisk/irobots-pet-owner-official-promise for full informasjon.
²Fungerer med Alexa, Siri og Google Assistant-aktiverte enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller dets datterselskaper. Google er et varemerke tilhørende Google LLC. Siri er et registrert varemerke tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.
³Gjelder kun robotstøvsugere i Roomba® s-, j-, i7-serien samt robotgulvmopper i Braava® m-serien.
⁴Robotens atferd er avhengig av gjenstand.