Din hjelpende hånd

iRobot er ledende global produsent av roboter til forbrukere. Vi designer og utvikler roboter som gir forbrukere mer tid og overskudd både i og utenfor hjemmet.

iRobots produkter, bl.a. den prisvinnende Roomba®-robotstøvsugeren og robotgulvmoppene i Braava®-familien, har funnet veien til millioner av hjem verden over. De utfører hver dag enn stor jobb, som gir forbrukeren tid til å gjøre andre ting.

Teknologisk ekspertise

Vi er svært opptatt av å ta i bruk nye oppfinnelser, oppdagelser og teknologisk forskning i vårt arbeid med å utvikle praktiske og verdifulle rengjøringsroboter.

iRobot går foran i utviklingen av teknologier på områder som kartlegging og navigasjon, interaksjon mellom menneske og robot og fysiske løsninger. Målet vårt er å skape et økosystem av roboter og teknologier til bruk i smartstyrte hjem, både gjennom egne interne prosjekter og gjennom strategisk samarbeid med eksterne partnere.

Automatisk tømming av robotens støvbeholder.

s9+ tømmer automatisk støvbeholderen i Clean Base Ekstern® støvbeholder med AllergenLock-støvsugerposer som benytter et materiale i fire lag for å blokkere allergener, som samler opp 99 % av pollen og mugg.

Global lederposisjon

I mer enn 30 år har iRobot vært global pioner innen robotteknologi- og forbrukerproduktindustrien. Selskapet har solgt over 30 millioner roboter på verdensbasis. Styret og ledergruppen i iRobot har fokus på vekststrategi, innovasjon og allokering av kapital med henblikk på maksimering av verdiene for aksjonærene.

iRobot foretar aksjehandel på NASDAQ-børsen under merket IRBT.

Sammen er vi iRobot

iRobot er et selskap fullt av kreative og målrettede individer som jobber sammen om å gjøre det umulige mulig.

Hovedkontoret ligger i Bedford, MA, og de har i tillegg kontorer i Pasadena, CA, London, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong og Tokyo.