Mesterhjernen bak en skreddersydd opplevelse.

iRobot OS kombinerer vurderingsevne og teknologi for å skape en personlig tilpasset rengjøringsopplevelse basert på dine vaner, hjemmet ditt og til og med årstidene – du styrer det selv, rett fra appen. Det er genialt.

Smarte løsninger for enestående skreddersydd rengjøring

Du har en hektisk timeplan. La oss fjerne rengjøring fra den.

iRobot OS forutser behovene dine for en tilpasset rengjøringsopplevelse basert på dine vaner, ditt hjem og til og med årstidene ved å lære seg timeplanen din. Den bruker sin unike intelligens til å forstå hvor og når roboten trengs mest.

Kobler seg til hjemmet ditt.¹ Synkroniserer med livet ditt.

Personlig tilpasset rengjøring er mulig takket være unik intelligens og konstant forbedring, tilgjengelig kun fra iRobot. iRobot OS analyserer dine preferanser og synkroniserer med andre smart-enheter for en skreddersydd rengjøring.

Smart som stadig blir smartere.

Roboten din lærer stadig og oppdaterer seg selv hele tiden for å optimalisere rengjøringsrutinene i hjemmet ditt, slik at du slipper, takket være nyskapninger tilgjengelig kun fra iRobot.

Skapt for å rengjøre slik det passer deg.

iRobot OS driver roboten til å tilpasse seg din stadig skiftende timeplan. Du kan dirigere roboten til å rengjøre mens du er borte og unngå å rengjøre til spesielle tider på dagen, slik at du kan nyte et renere hjem uten å måtte se at jobben blir gjort.

Planlegging på sitt beste.

Ikke bruk verdifull tid i løpet av dagen på å bekymre deg for planlegging av rengjøring – robotstøvsugeren Roomba® kan ta seg av det. Den bruker iRobot OS til å lære seg når du liker å rengjøre og kommer med automatiske rengjøringsforslag for å imøtekomme dine ønsker.

Et steg foran støvet.

Robotgulvmoppen Braava jet® m6 er smartere enn noen gang. Den lærer seg når og hvor du vanligvis mopper, og kommer med personlig tilpassede rengjøringsforslag. Powered by iRobot OS.

¹ Fungerer med Google Assistant og Alexa-kompatible enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller dennes tilknyttede selskaper. Google er varemerke tilhørende Google LLC.