Smarte løsninger for enestående
skreddersydd rengjøring

Kjøp her

Mesterhjernen bak en skreddersydd opplevelse.

iRobot OS kombinerer vurderingsevne og teknologi for å skape en personlig tilpasset rengjøringsopplevelse basert på dine vaner, hjemmet ditt og til og med årstidene – du styrer det selv, rett fra appen. Det er genialt.

Allergisäsongen är här

iRobot OS forutser behovene dine for en tilpasset rengjøringsopplevelse basert på dine vaner, ditt hjem og til og med årstidene ved å lære seg timeplanen din. Den bruker sin unike intelligens til å forstå hvor og når roboten trengs mest.

PrecisionVison-navigation

Den vet hva den skal rengjøre – og hva den skal unngå
Det intelligente iRobot-operativsystemet – hjernen bak rengjøringen – gjør det mulig å oppdage og unngå hindringer som klær, ryggsekker, kjæledyrleker og mer.

Smart som stadig blir smartere¹

Roboten din lærer stadig og oppdaterer seg selv hele tiden for å optimalisere rengjøringsrutinene i hjemmet ditt, slik at du slipper, takket være nyskapninger tilgjengelig kun fra iRobot.

Planlegging på sitt beste

Ikke bruk verdifull tid i løpet av dagen på å bekymre deg for planlegging av rengjøring – robotstøvsugeren Roomba® kan ta seg av det. Den bruker iRobot OS til å lære seg når du liker å rengjøre og kommer med automatiske rengjøringsforslag for å imøtekomme dine ønsker.

iRobot® Roomba® robotstøvsugere

Braava® robotgulvmopper

Roomba® Combo

iRobot® bundles

Braava jet® m6

Med robotgulvmoppen Braava® kan du få gulvene moppet hver dag uden at løfte en finger… okay, måske én finger. Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klistrede områder uden at det går ud over møbler, tæpper eller vægge. Brug Braava jet™ Rengøringsmiddel for en langvarig frisk duft.

Kjøp her

Download iRobot Home App

¹ Fungerer med Google Assistant og Alexa-kompatible enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller dennes tilknyttede selskaper. Google er varemerke tilhørende Google LLC.