Fornøydhetsgaranti

60 dager fornøydhetsgaranti

 

Vi ønsker at alle kundene våre skal være fornøyde og glade kunder. Vi er imidlertid klar over at det ikke lykkes. Hvis du har kjøpt et produkt hos oss som omfattes av vår fornøydhetsgaranti, kan du prøve produktet hjemme i opptil 60 dager. På den måten kan du i ro og mak finne ut om det er det rette produkter for deg. Hvis du ikke blir fornøyd med produkter du har kjøpt, kan du returnere det og få pengene tilbake.

Vilkår 1. Dette er et tilbud fra Witt A/S.

2. Tilbudet gjelder under de betingelsene som fremgår nedenfor.

3. Tilbudet gjelder produkter som forhandles på www.irobot.dk, www.irobot.no, www.irobot.se og www.irobot.fi i perioden 01/03-22-31/12-22.

4. Er du ikke fornøyd med produkter, kan du innen 60 dager fra kjøpsdatoen a) fylle ut returskjemaet som du finner her: www.irobot.dk/returformular, b) sende ordren din i retur til oss uten unødvendig forsinkelse og senest 14 dager etter at du har gitt oss beskjed om at du ønsker å angre på kjøpet ditt, c) sende produktet i originalemballasjen med alt emballasjematerialet samt originalkvittering som viser endelig og fullstendig betaling.

5. Witt bruker utelukkende personopplysningene dine til kontakt i forbindelse med dette tilbudet.

6. Registrering skal foretas innen 60 dager fra innkjøpsdatoen, og produktet sendes til returadressen.

7. Ved kjøp på nettet/via postordre gjelder 60 dagers Fornøydhetsgarantien fra du mottar produktet. Leveringsbevis/fraktseddel skal vedlegges.

8. Witt påtar seg intet ansvar for tilbakebetalingskrav som er ufullstendig eller uleselig eller er sendt av kunden på en uhensiktsmessig måte og derfor ikke er kommet Witt i hende.

9. Hvis betingelsene i punkt 4 er oppfylt, tilbakebetaler vi kjøpsprisen ved å sette inn beløpet på bankkontoen din.

10. Du kan kun fremsette ett betalingskrav pr. produkt og person.

11. Dette tilbudet gjelder kun forbrukere og gjelder derfor hverken for forhandlere eller grossister.

12. Du må selv dekke returfrakten til returlageret vårt.

13. Witt tilbakebetaler innkjøpsprisen ekskl. frakt hvis du har kjøpt produktet på internett / pr. postordre.

14. Kontroller at emballasjen er tett lukket og beskyttet under transporten, for å unngå tap og skader. Witt forbeholder seg retten til å trekke fra eventuelle omkostninger som følge av tap og skader på produktet fra tilbakebetalingsbeløpet.

15. Eventuelle rabatter eller andre tilbud i forbindelse med originalkjøpet av produktet trekkes fra ved eventuell tilbakebetaling.

16. Dette tilbudet gjelder ikke produkter mottatt på basis av gavekort, eller som er brukt som «med på kjøpet-vare» ved kjøp av andre produkter.

17. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud på våre produkter.

18. Dette tilbudet gjelder kun kjøp foretatt i Danmark, Sverige, Norge, Benelux, Storbritannia, Nederland, Finland.

19. Dette tilbudet gjelder kun hvis betingelsene i dokumentet er oppfylt.

20. Witt kan ikke holdes ansvarlig for eventuell forsinkelse eller uteblitt tilbakebetaling som følge av hendelser som ligger utenfor vår kontroll.

21. Disse vilkårene skal tolkes i overensstemmelse med lovgivningen i det landet hvor kjøpet har funnet sted.

22. Vilkårene i dette tilbudet påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.

23. For spørsmål angående på gående Moneyback-sak: info@irobot.dk eller +45 88 44 45 11.  Er det feil på produktet, skal du returnere det til forhandleren det ble kjøpt hos. Fornøydhetsgarantien gjelder ikke for utskifting/reparasjon av produkter med feil