Roomba Combo® j7+

43371527

kr 10 499,00

Robotstøvsuger og -gulvmopp i ett. Den eneste robotstøvsugeren med innebygd gulvmopp som løfter seg selv helt bort fra gulvteppet. I tillegg tømmes robotens støvbeholder automatisk i en forseglet pose. 

 

2 i 1 robotstøvsuger og mopp
Forhindrer kjæledyravfall
Løfter automatisk gulvmoppen helt vekk
Identifiserer hindringer og unngår farer

Produktinformation

Dette er rengjøring på et nytt nivå
Roomba Combo® j7+ er den første virkelig håndfrie 2-i-1-modellen i verden. Slipp roboten løs og få flunkende rene gulv og tepper – på opptil 93 kvadratmeter i en og samme runde.

Den vet hva den skal rengjøre – og hva den skal unngå
Det intelligente iRobot-operativsystemet – hjernen bak rengjøringen – gjør det mulig å oppdage og unngå hindringer som klær, ryggsekker, kjæledyrleker og mer.

Den eneste som virkelig er automatisk tilbaketrekkbar 2-i-1
Andre 2-i-1-enheter løfter bare moppene noen få millimeter fra teppet – hvis i det hele tatt. Vår løfter seg helt til toppen av roboten, og forhindrer vannsøl fullstendig.

Utrolig kraftig støvsuging
Rengjøring i 4 trinn kombinerer kantfeiebørsten, Dual Multi-Surface-gummibørstene, kraftig sugekraft og en helt unik mopp. På harde gulv mopper og støvsuger den samtidig. Når teppet står for tur, løfter den moppen trygt vekk fra teppet og fortsetter med kraftig støvsuging.

Rengjør der du vil, når du vil
Takket være det avanserte iRobot-operativsystemet forstår den hvor den skal rengjøre, og kan finne de målrettede områdene du vil at den skal fokusere på. Du kan til og med stille inn mengden rengjøringsmiddel du vil at moppen skal bruke – forskjellige nivåer for forskjellige rom, hvis du foretrekker det.

Enkel fjerning av pose
De avanserte posene fanger opp små partikler – så små som 0,7 mikron – og når du tar ut en full pose, forsegler den seg selv, og forhindrer en fryktet støvsky.

EAN 5060629989884