Roomba Combo® j7

43371526

kr 8 199,00

Robotstøvsuger og -gulvmopp i ett. Den eneste robotstøvsugeren med innebygd gulvmopp som løfter seg selv helt bort fra gulvteppet.

2 i 1 robotstøvsuger og mopp
Forhindrer kjæledyravfall
Løfter automatisk gulvmoppen helt vekk
Identifiserer hindringer og unngår farer

Produktinformation

Dette er rengjøring på et nytt nivå
Roomba Combo® j7 er den første virkelig håndfrie 2-i-1-modellen i verden. Slipp roboten løs og få flunkende rene gulv og tepper – på opptil 93 kvadratmeter i en og samme runde.

Den eneste som virkelig er automatisk tilbaketrekkbar 2-i-1
Andre 2-i-1-enheter løfter bare moppene noen få millimeter fra teppet – hvis i det hele tatt. Vår løfter seg helt til toppen av roboten og forhindrer vannsøl fullstendig.

Rengjør der du vil, når du vil
Takket være det avanserte iRobotoperativsystemet forstår den hvor den skal rengjøre og kan finne de målrettede områdene du vil at den skal fokusere på. Du kan til og med stille inn mengden rengjøringsmiddel du vil at moppen skal bruke – forskjellige nivåer for forskjellige rom, hvis du foretrekker det.

Den vet hva den skal rengjøre – og hva den skal unngå
Det intelligente iRobot-operativsystemet – hjernen bak rengjøringen – gjør det mulig å oppdage og unngå hindringer som klær, ryggsekker, kjæledyrleker og mer.

Utrolig kraftig støvsuging
Rengjøring i 4 trinn kombinerer kantfeiebørsten, Dual Multi-Surface-gummibørstene, kraftig sugekraft og en helt unik mopp. På harde gulv mopper og støvsuger den samtidig. Når teppet står for tur, løfter den moppen trygt vekk fra teppet og fortsetter med kraftig støvsuging.

Nye funksjoner legges til automatisk
Du trenger ikke å bekymre deg for at Roomba Combo® j7 skal bli utdatert. Det er fordi den er designet for å laste ned de nyeste funksjonene automatisk når vi slipper dem. Så når nye
forbedringer utvikles, får roboten din dem også, som magi.

EAN 5060629989907