iRobot® Roomba® i5+

43371524

kr 5 499,00

Kartlegger hjemmet, husker rutinene dine og foreslår rengjøringsplaner. Automatisk tømming av robotens støvbeholder i Clean Base® Ekstern støvbeholder.

Tilgjengelig på lager

Underviser og kartlegger hjemmet
Rengjør i jevne rader
Ideell for hjem med dyr
Oppdateres automatisk med nye funksjoner

Produktinformation

Rengjøring tilpasset ditt hjem og ditt liv
Støvsuging som passer perfekt inn i livet ditt med minimal innblanding fra deg, takket være den avanserte navigeringen fra den unikt smarte robotstøvsugeren Roomba® i5+. Den kartlegger hele hjemmet ditt så du har full kontroll over hvilke rom som skal rengjøres når, og den husker rutinene dine slik at den kan foreslå nye rengjøringsplaner automatisk.

Glem støvsuging i månedsvis av gangen
I opptil 60 dager tømmer robotstøvsugeren Roomba® i5+ automatisk beholderen i Clean Base™ ekstern støvbeholder med lukkede poser som bruker 4 lag med allergenblokkerende materiale for å fange 99 % av all pollen og mugg.

Navigerer logisk og målrettet
Rengjør målrettet og logisk i rette linjer og bruker gulvsporingssensorer til å navigere i hjemmet ditt. Når det er lite strøm igjen på batteriet, lader den og fortsetter der den avsluttet, slik at det blir helt rent.

Bort med skitten
Vanskelig skitt og søl er ingen sak for robotstøvsugeren Roomba® i5+ med 3-trinns rengjøringssystem med unike Dual Multi-Surface-gummibørster og 10 ganger ekstra kraftig sug*. Integrering med iRobot Home-appen og taleassistenten din** gir deg full kontroll. Og Imprint® Link-teknologien kan be robotgulvmoppen Braava jet™ m6 om å moppe gulvet når støvsugingen er ferdig.

Fokusert rengjøring du kan stole på
Reaktiv sensorteknologi bidrar til at den ikke setter seg fast, mens Dirt Detect™-teknologien hjelper den å fokusere på å gjøre rent der det trengs.

Holder alt rent
Robotstøvsugeren Roomba® i5+ kommer med skreddersydde rengjøringsforslag driftet av den unike intelligensen til iRobot Genius, som gjør seg kjent med hjemmet ditt, vanene dine og rutinene dine, slik at du slipper å tenke på støvsuging.

EAN 5060629989594